• Kantoor +5999-8469195 | Mobiel +5999-5209195 | Vanuit NL 085 027 0037

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Livinggoed Real Estate – Curaçao

Ga je emigreren naar Curaçao? Ben je op zoek naar een tijdelijke huurwoning op Curaçao? Kom je stage lopen op Curaçao? Of ga je van je appartement op Curaçao op zoek naar een gezinswoning op Curaçao? Ben je van plan op Curaçao te blijven wonen en wil je je oriënteren op koophuizen op Curaçao? Je bent bij ons aan het goede adres!

Livinggoed, dé makelaar op Curaçao met 100% service!

Livinggoed Real Estate is gespecialiseerd in vastgoed op Curaçao. Wij verhuren en verkopen woningen maar hebben ook een uniek aankoopmakelaarsconcept ontwikkeld. Kortom, bij ons kunt u terecht met al uw vragen en wensen! We zijn online zeer goed vertegenwoordigd met een sterke website en zeer actief op social media. We trachten zo goed mogelijk de wensen van de betrokken partijen met elkaar af te stemmen. Dat geldt voor de duur van de huurperiode, de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden maar ook bij het maken van de juiste match. Livinggoed zet zich in om een optimale tevredenheid te realiseren bij alle betrokken partijen, alvorens de overeenkomst wordt aangegaan. Na tekening van het contract kunnen alle partijen uiteraard nog steeds bij Livinggoed terecht voor vragen en advies.

Service Livinggoed uniek op Curaçao!

Er is veel aanbod voor wat betreft woningen en appartementen op Curaçao  Je wilt graag wonen in een huis dat je aanspreekt en bevalt. Heb je eindelijk je oog laten vallen op jouw droomhuis? Je hebt de foto’s keer op keer bekeken en je weet het zeker, hier wil je wonen! Enthousiast bel je de makelaar om een afspraak voor bezichtiging te maken. Bij Livinggoed krijg je altijd een spoedige respons. Wij zijn ook bereikbaar in de avond en in het weekend. Bovendien heeft Livinggoed altijd een actueel aanbod van huurhuizen, appartementen en koopwoningen op Curaçao. Dat betekent dat we ons uiterste best doen om je niet te moeten teleurstellen wanneer je jouw droomwoning hebt gevonden. We houden ons aanbod zo goed mogelijk up to date! Ga direct naar het aanbod van onze huurwoningen of naar het aanbod van onze koopwoningen op Curacao!

Als koper of huurder betaal je bij Livinggoed nooit bemiddelingskosten!