• Kantoor +5999-8469195 | Mobiel +5999-5209195 | Vanuit NL 085 027 0037

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Tarief aankoopmakelaar op Curacao Livinggoed Real Estate

Livinggoed Real Estate biedt u volledige aankoopbegeleiding van oriënterend gesprek tot aan notaris. Door ons unieke concept kosten wij u geen geld maar leveren juist geld op. Daarnaast hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit is dan ook de reden dat wij naast onze eigen expertise nog twee experts voor u inschakelen. Voor deze complete aankoopbegeleiding vragen wij een bonus die afhankelijk is van het onderhandelingsresultaat. Onze bonus is 10% van het bedrag dat wij voor u van de vraagprijs afkrijgen, de overige 90% is voor u!
 (Dit is exclusief de kosten van de bouwkundig expert en erkend taxateur en 6% O.B.)

Rekenvoorbeeld

Livinggoed - Rekenvoorbeeld aankoopmakelaar

Wilt u meer weten of direct besparen op de aankoop van uw droomwoning? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Bonus over het onderhandelingsresultaat

Op deze manier weet u zeker dat u een professional inschakelt die voor u tot het uiterste gaat. U weet zeker dat u de woning kunt aankopen tegen de laagst mogelijke prijs. Het is voor ons ook van belang dat u de laagste prijs betaald want hoe minder u betaald, hoe hoger onze bonus. Anders gezegd: hoe beter wij onderhandelen, hoe hoger onze bonus en hoe minder u voor de woning betaalt. Gaat er niets van de prijs af, dan betaalt u ons dus niets. Een beloning naar prestatie, eerlijk en transparant!

Onze dienstverlening is volledig kosteloos als wij 10% beter onderhandelen dan wat u zelf zou doen. Op dat moment zijn onze kosten betaald, krijgt u volledige aankoopbegeleiding en alles wat wij meer van de prijs af krijgen is pure winst!

No cure, no pay

Terugtrekken na onderhandelingen: Wij zullen de onderhandeling namens u en in overleg met u voeren. Hierbij gaan we tot het uiterste. Lukt het ons niet om de woning aan te kopen voor het bedrag dat u ervoor wilt betalen? Dan bent u ons niets verschuldigd.

Terugtrekken na inschakelen experts: Bij de grootste uitgave uit uw leven willen wij geen enkel risico nemen. Daarom schakelen wij voor u een bouwkundig expert en een erkend taxateur in. Wilt u na inschakeling van de experts van de koop afzien omdat er bijvoorbeeld grote gebreken naar voren zijn gekomen? Dan betaalt u alleen de factuur van de experts. U bent ons niets verschuldigd.

Wilt u meer weten over het tarief aankoopmakelaar op Curaçao? Neem dan contact op via het antwoordformulier of bel met +5999 8469195!